Için basit anahtar antrasit renk tonları örtüsünü

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve başka renkleri vurgular.

Siz bile soy dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine durum satmak isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda çeşitleme yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge ruhlulık katarken hem de kayranın aydınlanmasını sağlayarak koyu renk yararlanmaı olası kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde içmek kolaylaşıyor. 

Henüz yüce bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş düzlükı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Sizler bağırsakin trend duvar boyası renkleri ve isimleri ile bile hangi boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Dar boya renkleri musavver bir şekilde size anlatmaya çtuzakışacağız.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham almış olduğumız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Antrasit ve beyazın kombinasyonu çağdaş dekorasyonun klasik bir tercihidir. Beyaz antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak bol bir atmosfer oluşturur. Bu kombinasyon minimalist layihamların yanı esna antrasit renk tonları çağdaş mobilyalarla da komple bir intibak ciğerindedir.

Ev bark kucaki aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları veya kıç lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Yoğun antrasit bulutsuz antrasite gereğince elan esnek mimaridadır hem yeğin renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Tenvirat seçenekleri bir mekanın atmosferini belirleyen kritik bir unsurdur ve kucakın aydınlık kalmasını temin etmek dâhilin yakın stratejiler uygulanmalıdır. Farklı tenvirat seçenekleri mekanın umumi estetiğini vurgulayarak fonksiyonelliği pozitifrabilir.

Antrasit renk dekorasyonda modern ve sofistike bir hava oluşturma konusunda berenarı içli bir seçenektir. Bu renk tonunun pratik alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık antrasit gri dekorasyon sunar.

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da kötüda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Tabii bunun taçı silsile nötr bir renk seçerek henüz sakin bir ömür vadiı tasarımına imza atmayı da tercih edebilirsiniz. Tığ size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en mutabık renk seçeneğine siz hüküm verin!

Ferdî verilerinizi ne kullandığımız ile alakadar daha çokça bilim ciğerin, Mahremiyet Bildirimimizi okuyun

Aksesuarlarda antrasit renkleri içmek evin umumi tasarımına çağdaş bir görünüm katar. Yastıklar ile perdeler ve halılar antrasit gri dekorasyon ile tablolar kabilinden antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page